Smarta hem

Vill du också kunna styra ditt hem via rösten eller din smartphone? Vi har lång erfarenhet av bl a KNX och ett flertal olika trådlösa system. Kontakta marcus@sverkersel.se så hjälper han dig med att hitta lösningar för just dig och ditt hem.

Belysning- och elinstallation

Vi hjälper dig med allt från eldragning till belysning både i stugan, huset eller maskinhallen. Vi har lång erfarenhet och kunskap av belysning- och elinstallation vilket gör att vi kan hjälpa dig med rätt produkter för dina önskemål.

Vi är riktiga elektiker - inget annat.

Laddning elbilar

Ny teknik kräver nya lösningar. Antalet elbilar ökar vilket gör att fler laddlösningar krävs. Vi hjälper till från projektering till färdig installation, för såväl privatkunder som företag.

Vill du veta mer om elbilsladdning? Klicka nedan för att komma till Laddväljaren. Plocka ihop din egen laddstation och ta reda på mer kring vilken typ av laddstation som passar dig.
Till laddväljaren

Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar minskar värmespill och uppvärmningskostnaderna kan minska avsevärt. Vi på Sverkers El hjälper dig att hitta luftvärmepumpen som passar allt från villan till stugan och större lokaler.

Industri

Vi hjälper ert företag att utvecklas vad gäller hållbar produktion och innovation. Vår kunskap och erfarenhet sträcker sig från kontorslösningar till ställverksarbete.